Snelle en professionele afbraakwerken op iedere plaats

Grond- & Afbraakwerken Mues bvba - Kersbeek-Miskom - Afbraakwerken
Beschikt u over een pand dat afgebroken moet worden? Een oude woning, een schuur, garage of pergola die u liever ziet verdwijnen? Voor al uw afbraakwerken in Kersbeek-Miskom kan u terecht bij Grond- & Afbraakwerken Mues bvba.

Snelle, professionele afbraak

Wij deinzen niet terug voor grote of kleine afbraakwerken, Grond- & Afbraakwerken Mues bvba doet zelfs de afbraak van panden op moeilijk begaanbare plaatsen. Ons professionele team, met meer dan 20 jaar ervaring, beschikt over de juiste materialen voor een snelle en professionele afbraak. En als het echt nodig is, dan breken wij desnoods met de hand verder af.

Complete service

Aangezien wij ook grondwerken uitvoeren, kunt u bij ons terecht voor een complete service. Zo heeft u slechts één partner nodig voor al uw werkzaamheden, of het nu een nieuwbouw of een renovatie betreft. Ook voor de nivellering van uw grond of voor uw oprit, terras of parking kunt u op ons een beroep doen. Enkele foto’s van onze gerealiseerde bouwprojecten in Kersbeek-Miskom en omstreken zullen u snel overtuigen van onze vakkennis.

Hebt u nog verdere vragen voor ons of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan zeker contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen u graag zo spoedig mogelijk verder. Ook stellen we met plezier een gratis en vrijblijvende prijsofferte voor uw bouwproject voor u op.

Back to Top