Grondwerken: van nivellering tot nutsvoorzieningen

Grond- & Afbraakwerken Mues bvba - Kersbeek-Miskom - Grondwerken
Grond- & Afbraakwerken Mues bvba is de juiste keuze als u iemand zoekt voor uw grondwerken uit Kersbeek-Miskom. Al meer dan 20 jaar zijn wij dé referentie voor al uw grond- en afbraakwerken. Heeft u bouw- of renovatieplannen? Doe dan een beroep op onze ervaring!

Grondwerken en meer

Om te beginnen kunnen wij uw terrein bouwrijp maken. Zo kan u gemakkelijk overgaan tot het eigenlijke bouwproces nadat wij uw grond aangepakt hebben. Maar ook doet Grond- & Afbraakwerken Mues bvba het uitgraven van kelders of het plaatsen van keerwanden, net zoals het aanleggen van uw oprit, terras of parking. Daarnaast zijn wij ook actief op het vlak van afbraakwerken.

Al onze diensten gelden zowel particuliere woningen als voor kantoren, bedrijven, winkels, … Bekijk enkele van onze bouwprojecten en laat u meteen overtuigen door onze vakkennis!

Rioleringswerken en nutsvoorzieningen

Grote of kleine grondwerken, wij voeren ze allemaal uit! Essentiele rioleringswerken en nutsvoorzieningen of het plaatsen van regenputten, septische putten en controleputten, wij doen alles wat u nodig heeft.

Laat u overtuigen door 20 jaar ervaring en vakmanschap en vraag meteen een gratis prijsofferte aan voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wens u meer informatie of heeft u nog verdere vragen? Dan voorzien wij u graag van antwoord. Of kom eens langs bij ons in Kersbeek-Miskom!

Back to Top